31. kolovoza 2024.

SKCjepivo (p)ostaje KUL

Nakon nekoliko kura SKCjepiva (od prototipa kojim smo predstavljali studentske projekte do doziranja studentskim preporukama) napokon zaključujemo sezonu cijepljenja kulturom koja je procvjetala live. 🌼

Svakako ćemo i dalje pitati naše kul studentice i studente za preporuke, ali ćemo uz to dati i spotlight kul studenticama i studentima koji se bave nekim oblikom kulture i umjetnosti. Tako ćete pobliže moći saznati nešto više o poznatima ili tek upoznati neke nove kul ljude. KUL! Kreće predstavljanje Kulturno Umjetničkih Likova – kul studentica i studenata, kroz KUL projektić kojeg možete zapratiti na Instagramu @skc_ri.


U 2020. godini započeli smo s prvom kurom cjepiva s kojom smo predstavljali studentske projekte. U 2021. godini odlučili smo na vrijeme osigurati zalihe te isporučiti Studentsko Kulturno Cjepivo na našem novom Instagram profilu @skc_ri.

Medijski prostor prepun je poruka o važnosti cijepljenja oko čega se vode svakodnevne privatne i javne debate. A cijepiti se kulturom s vremena na vrijeme može biti jako korisno i dobro stoga smo nadogradili probni prototip i ove godine osigurali zalihe za isporučivanje Studentskog Kulturnog Cjepiva, svojevrsni vol. 2.

Bili zatvoreni, otvoreni, uživo ili online, možete nas pratiti jer zaliha u kulturi ima, a naše tjedne doze zaprimaju se u malim količinama kroz koktel studentskih kulturnih preporuka.

Prilika je to da saznamo kakvu kulturu konzumiraju UNIRI studentice i studenti i što nam preporučaju (koju knjigu, autora, predstavu, izložbu, novi album, stari film, …),ukratko motiviraju nas da pogledamo, poslušamo ili otkrijemo nešto novo.